Sparrow Masterclass!

Integrált kommunikációs reklámügynökségi képzés!

Get started now!Your Instructor


Veréb András
Veréb András

Jó lenne megismerni azt a tudást amivel a stratégiai reklámügynökségek dolgoznak? Házon belül tudni a multik marketing osztájának szakmai képességeit? Munkahelyi márkázás világszínvonalon? Stratégia, ötletek, kivitelezés és azonnal hasznosítható legjobb megoldások a sarki étteremtől a dubai Nike központig mindenkinek! :) Hogyan lehetséges ez? Ezt az utat jártam be! Kezdeti éveimben a Coke marketing csapatában dolgoztam, voltam nagy ügynökségnél, és alapítottam egy sajátot. Évekig a KKV szektorban dolgoztunk mire szolgáltatásként újra bejutottam a világmárkák körébe! Az egyik legfontosabb amit megtanultam az évek alatt, hogy minden vállalkozásnak és az aktuális üzleti szintjének megfelelően van szükség marketingre! Amit a Coke használ nem működik egy kisvállalkozásnál és fordítva. Mi pontosan erre építettük a tréningünket. A nagyoknak stratégiai gondolkozás és a világtrendek első kézből, a felnövekvő cégeknek pedig kézzelfogható tudás a legapróbb részletig, hogy ne csak érdekességként haljanak a marketingről de alkalmazni is tudják a saját üzletük érfényesítésére!


Get started now!Frequently Asked Questions


Kinek szól a teljeskörű reklámstúdió képzés?
Vállalkozóknak akik szeretnék érteni az üzleti lehetőségeit a marketingnek, szeretnék maguknak csinálni vagy szeretnék a csapatot fejleszteni és házon belül tudni a legfrissebb naprakész tudást! Marketing menedzsereknek akik szeretnék látni és érteni a komplett ügynökségi munkákat, friss tudással rendelkezni a marketing és reklám világ újdonságairól. HR igazgatóknak és menedzsereknek akik szeretnék a munkáltatókért folyó harcot megnyerni és megismerni, a munkahelyi márkázás fortélyait!
Képes leszek valamire saját magam a képzés után?
Igen! Itt kimondottan nem csak a bullshitet kapod! Mi a stratégiai gondolatok mellett megtanítunk téged kivitelezni:) Tehát te magad leszel képes átgondolni, megtervezni és megvalósítani!
Miért és miben más ez a képzés mint a többi marketinges képzés?
Ez a képzés tartalmazza szinte mindegyik képzés anyagát! Viszont mivel mi kivitelező stúdióként üzemelünk így azt is megmutatjuk, hogy kell létrehozni, legyártani és megvalósítani! Ezt a tudást még egybe soha senki nem adta ki!